På svenska In English
Priser
Alla priser anges inklusive svensk lagstadgad moms (25%) och gäller leveranser inom Sverige.

Betalning 
Betalning sker enkelt och säkert med något av våra många betalningsalternativ:
   * Swish
   * Kortbetalning (VISA/Mastercard)
   * PayPal
   * PaysonFaktura
   * Företag kan betala mot faktura efter kreditprövning med betalningsvillkor 10 dagar.

Swish
Ett av de snabbaste och enklaste sätten att handla på Free Play är via Swish. Free Plays swish-nummer är 1231721216. Vid betalning ange ordernummer som meddelande för snabbast möjliga orderhantering och leverans.

PayPal
Betala enkelt, snabbt och bekvämt med PayPal ett av världens mest spridda och använda betalningsalternativ för onlinebetalningar.

VISA/Mastercard

Utöver Payson finns ett separat betalningalternativ för VISA/Mastercard. Inom Sverige går det bra att använda båda dessa betalningsalternativ. Det extra VISA/Mastercard-alternativet är dock i första hand avsett för kunder som inte vill handla i SEK då Payson i dagsläget enbart hanterar betalning i svensk valuta.

Faktura
Företag kan betala mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Free Play förbehåller sig rätten att göra kreditprövning innan beställning godkänns.

Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. 
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. 
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.


Frakt
Vi försöker alltid hålla så låg fraktkostnad som möjligt och söker kontinuerligt efter bästa fraktlösning för sig som kund. Vi använder f n Posten och DHL för våra transporter. Beställningar på upp till 1 kg och som kan packas med en maximal omkrets på 90 cm (B x L x H) skickas som regel som Postens 1:a klass varubrev. Större och/eller tyngre försändelser skickas som paket med DHL. 

Exempel på fraktpriser: minsta frakt i vadderat kuvert med PostNords tjänst varubrev är f n 36 kr. Frakt för medelstort paket om ca 2 kg med DHL ca 65 kr. Frakt för försändelse med flera kollin och totaltvikt om 15 kg kostar ca 150 kr.

Med vikt menas inte enbart fysisk vikt utan även volymvikt, dvs. frakten beror även på hur skrymmande godset är, allt enligt transportörens sätt att räkna. Den fraktkostnad du ser i orderkorgen är dock alltid den du kommer betala - inga extra avgifter tillkommer!

Det går också att välja Hämtas som fraktalternativ. Order kan då hämtas upp i vår lagerbutik på Ribbingsgatan 9 i Örebro efter att meddelande erhållits om att order är färdig för upphämtning. Vissa skrmmande och/eller ömtåliga artiklar kan endast beställas mot upphämtning, som t ex kan nämnas flipperglas som inte kan skickas med transportör.

Leverans
Målsättningen är att du som kund får dina varor så snabbt som möjligt. Alla beställningar hanteras inom 24 timmar med förhoppning om att den når dig 1-2 dagar från beställning, men vi måste ändå reservera oss för att det kan ta upp 3-5 dagar innan du har din beställning pga av saker som ligger utanför vår kontroll.

Reklamation
Vid skada på försändelsen eller vid felexpediering skall Free Play kontaktas så snart som möjligt via mail (info@free-play.se) efter det att felet upptäckts. Vi skickar omgående rätt beställning eller nya produkter och instruktioner om hur de felaktiga produkterna ska returneras.

Ångerrätt
Kund har full ångerrätt som gäller från och med att beställning gjorts fram till fjorton (14) dagar efter det att leveransen tagits emot av kunden. Returporto betalas av kund. Kontakta alltid Free Play innan retur. Produkten skall återsändas i obruten orginalförpackning.

Skada
Utöver vad som ovan sagts och, vid fallet när kunden är konsument, utöver vad som föreskrivits i Konsumentköplagen, har Free Play inget ansvar för fel och/eller förseningar och svarar inte för någon skada - vare sig direkt eller indirekt.